Kauntungan Perusahaan

1. Sumber daya tambang grafit kaya lan berkualitas tinggi.

2. Produksi canggih lan peralatan uji coba: perusahaan wis ngenalake peralatan canggih internasional lan lini produksi. Saka ekstraksi grafit - pemurnian kimia - produk segel grafit ngolah produksi siji-sijine. Perusahaan iki uga duwe produksi canggih lan peralatan uji coba kanggo njamin kualitas produk.

3. Produksi kabeh jinis produk grafit bermutu lan produk penyegelan: produk utama perusahaan yaiku grafit serpihan kemurnian tinggi, grafit sing bisa diupgrade, kertas grafit lan produk liyane. Kabeh produk bisa diproduksi miturut standar industri domestik lan manca, lan bisa ngasilake macem-macem spesifikasi produk grafit khusus kanggo para pelanggan.

4. Kekuwatan teknis sing kuat, staf berkualitas tinggi: perusahaan kasebut lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001-2000 ing wulan Agustus 2015. Sawise 6 taun pembangunan, perusahaan kasebut wis nggawe tim karyawan sing trampil lan trampil. Kanthi upaya gabungan kabeh karyawan, perusahaan dadi saya kuat.

5. Nduwe jaringan sales gedhe lan reputasi apik: produk perusahaan adol apik ing China, diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Asia Pasifik lan negara-negara liyane lan wilayah, kanthi kepercayaan lan sih pelanggan. Perusahaan uga duwe dhukungan jaringan logistik sing apik, bisa njamin keamanan transportasi produk, trep, ekonomi.