Grafit Serpihan Alami Jumlah sing Disedhiyakake

Katrangan singkat:

Grafit Flake minangka grafit kristal alami, bentuké kaya fosfor iwak, sistem kristal heksagonal, struktur lapisan, tahan suhu dhuwur, listrik, konduksi panas, pelumasan, plastik lan sifat tahan asam lan alkali.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Papan Asal: Shandong, China
Jeneng merek: FRT
Nomer Model: 899
Ukuran: 80mesh
Jinis: Alami
Aplikasi: refratory, bahan anoda batere ion lithium
Wangun: Bubuk Grafit Serpihan
Konten Karbon: Kemurnian Tinggi
WARNA: BLACK

Jeneng: Grafik Serpihan Alam
Karbon Tetep: 90% --- 99,9%
Bahan: ALAM
MOISTURE: maks. 0,5%
Pengepakan: Big Bag
Ukuran bolong: 50-5000MESH
Fitur: Konduktivitas Termal
Tuladha: Nyedhiyakake
Kemampuan Penyediaan: 1000 Ton / Ton Saben Wulan

Parameter Produk

Grafit Serpihan Alam

ukuran; + 50mesh 80% mnt
karbon tetep: 90-99,9%
lembab: maks. 0,5%
pengepakan: 25kg / tas cilik menyang tas gedhe 1MT utawa langsung menyang 1000kg / tas.
aplikasi: bahan tahan api, bahan gesekan, bubuk Metalurgi, lan sapanunggalane.

Ukurane Karbon kelembapan awu + VM
50mesh 80% mnt 90% min Maks. 0,5% Maks 10%
50mesh 80% mnt 95% min Maks. 0,5% Maks 5%
50mesh 80% mnt 99% mnt Maks. 0,5% 1% maz

Lamaran

Macem-macem aplikasi bubuk grafit serpihan alami, bubuk grafit serpihan alami nduweni kinerja pelumasan sing apik, kinerja tahan suhu tinggi, resistensi korosi, lan liya-liyane, minangka bahan pelumasan alami, pelumas grafit bisa diolah dadi inti kunci pelumas grafit padat , kayata bubuk grafit serpihan alami uga bisa diolah dadi bata, bata karbon magnesia, produk tahan panas tungku grafit, kayata Panggunaan grafit serpihan alam bisa diolah dadi bubuk grafit serpihan alami, utawa bahan baku liyane kanggo produksi produk grafit , kayata grafit sing bisa diupgrade, grafit sing ditambahi, kertas grafit, lsp.

Proses Produksi

Pisanan, lebokake grafit serpihan alami menyang tabung kuarsa, panas, lebokake nitrogen, pengawetan panas; Loro, njupuk asam klorida, asam sulfat, etanol anhidrat lan banyu suling ing suhu kamar, aduk, campuran; 3. Campur natrium isopropionat, isopropionat aluminium lan kalium isopropionat ing larutan sing disiapake ing langkah 2, aduk ing suhu ruangan, lan campuran; Papat, solusi sing dipikolehi ing langkah kaping telu dicampur karo grafit serpihan alami sing diproses ing langkah siji kanggo mbentuk campuran. Campuran kasebut dilebokake ing ceret reaksi tekanan tinggi, lan etanol ditambahake bebarengan, lan ditutup. Sawise reaksi, uap etanol diluncurake, lan ketel reaksi tekanan dhuwur dibebasake lan dikeringake, lan grafit serpih dipikolehi. Cara kasebut ora duwe polusi lan konsumsi energi sing sithik. Penemuan kasebut digunakake kanggo ngresiki grafit serpihan.

FAQ

Q1. Apa produk utama sampeyan?
Kita umume ngasilake bubuk grafit serpihan kemurnian tinggi, grafit sing bisa diupgrade, foil grafit, lan produk grafit liyane. Kita bisa nawakake sing disesuaikan miturut panjaluk khusus pelanggan.

P2: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita pabrik lan duwe hak ekspor lan impor independen.

P3. Apa sampeyan bisa nawakake conto gratis?
Biasane, kita bisa nawakake conto kanthi 500g, yen sampel larang, klien bakal mbayar biaya dhasar saka sampel kasebut. Kita ora mbayar muatan kanggo conto.

Q4. Apa sampeyan nampa pesenan OEM utawa ODM?
Mesthi, kita iya.

P5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Biasane wektu pabrik kita 7-10 dina. Dene kudu 7-30 dina kanggo ngetrapake lisensi Impor lan ekspor kanggo dual-useitem lan teknologi, mula wektu pengiriman 7 nganti 30 dina sawise mbayar.

P6. Apa MOQ sampeyan?
Ora ana watesan MOQ, 1 ton uga kasedhiya.

P7. Paketipun kados pundi?
Paket 25kg / tas, tas 1000kg / jumbo, lan kita ngemasi barang kaya sing dijaluk pelanggan.

P8: Apa sarat pembayaran sampeyan?
Biasane, kita nampa T / T, Paypal, Western Union.

P9: Kepiye transportasi?
Biasane nggunakake ekspres kaya DHL, FEDEX, UPS, TNT, transportasi udara lan laut didhukung. Kita mesthi milih cara ekonomis kanggo sampeyan.

P10. Apa sampeyan duwe layanan sawise adol?
Nggih Staf sawise-sales bakal tetep ana ing sampeyan, yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, kirim email menyang kita, kita bakal nyoba kanggo ngrampungake masalah sampeyan.

Video Produk

Kaluwihan

1, kanthi konduktivitas termal lan konduktivitas listrik sing apik
2, kanthi resistensi suhu super dhuwur
3, lubricity apik
4, resistensi kejut termal sing apik banget
5, stabilitas kimia sing apik

Kemasan & Pengiriman

Tas Rincian Kemasan
Pelabuhan qingdao
Tuladha Gambar:

Packaging-&-Delivery1

Wektu Utama:

Jumlah (Kilogram) 1 - 10000 > 10000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Sertifikat

certificate

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: